«Θα είναι δύσκολη η επόμενη σεζόν» είπε ο Ντουμιτρέσκου για τον Πανθρακικό
Το τριήμερο που πέρασε ήταν διάστημα ικανό για τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Πανθρακικό, αλλά και να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι της νέας του ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». «Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας» είπε ο Ρουμάνος επιστρέφοντας προσωρινά στην πατρίδα του.
Το τριήμερο που πέρασε ήταν διάστημα ικανό για τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία του με τον Πανθρακικό, αλλά και να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι της νέας του ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Ρουμάνος τεχνικός επέστρεψε στην πατρίδα του και τις επόμενες ημέρες θα μελετήσει όλα τα στοιχεία που πήρε μαζί του ώστε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις ανάγκες του Πανθρακικού και πώς πρέπει να κινηθεί η ομάδα στις μεταγραφές.
«Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η σεζόν που τελείωσε πήγε καλά για τον Πανθρακικό και η επόμενη θα είναι πιο δύσκολη.
»Για εμένα δεν είναι πρόκληση η συγκεκριμένη συνεργασία με τον Πανθρακικό, αλλά η συνεργασία με κάθε ομάδα», δήλωσε ο Ντουμιτρέσκου, που αναμένεται να επιστρέψει στην Κομοτηνή για να είναι παρών στα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η νέα ομάδα του το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι η αναμέτρηση με τη Μονακό θα έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των play in, ενώ μίλησε και για την πορεία του Ολυμπιακού στη regular season.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αντιδράει στους ορισμούς από την ΚΕΔ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.