Η Λέσχη Φίλων Αρη κατηγορεί ΕΡΤ και Πολιτεία για άνιση μεταχείριση
Ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ ΑΕ και της Πολιτείας εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Αρη λόγω της μη καταβολής των οφειλόμενων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο μεταξύ της ΠΑΕ Αρης με την Δημόσια Τηλεόραση. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρει ότι ήταν «ανεπαρκείς» οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από Κυβερνητικά στελέχη και καλεί όλα τα μέλη της οικογένειας του Αρη να αξιολογήσουν τη στάση της Πολιτείας απέναντι στον Αρη.
Ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ ΑΕ και της Πολιτείας εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Αρη λόγω της μη καταβολής των οφειλόμενων από το τηλεοπτικό συμβόλαιο μεταξύ της ΠΑΕ Αρης με την Δημόσια Τηλεόραση.
Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρει ότι ήταν «ανεπαρκείς» οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από Κυβερνητικά στελέχη και καλεί όλα τα μέλη της οικογένειας του Αρη να αξιολογήσουν τη στάση της Πολιτείας απέναντι στον Αρη.
«Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό, τόσο από την Πολιτεία όσο και από την ΕΡΤ ΑΕ, σε ότι αφορά την ετσιθέλικη και μη αιτιολογημένη άρνηση της ΕΡΤ ΑΕ, για την καταβολή των οφειλόμενων προς την ΠΑΕ Αρης.
»Καθώς όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αφενός οι πρωτοβουλίες που εκδηλώθηκαν από πολιτικούς παράγοντες, αφετέρου οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς κρίνονται ανεπαρκείς.
»Η δε συμπεριφορά της ΕΡΤ ΑΕ δημιουργεί σε όλη την αρειανή οικογένεια σκέψεις και υπόνοιες σχετικά με τους σκοπούς και τους στόχους της καθυστέρησης καταβολής των οφειλόμενων.
»Καλούμε όλα τα μέλη της Λέσχης Φίλων Αρη και όλους τους αρειανούς να αξιολογήσουν τη συμπεριφορά της Πολιτείας απέναντι στον Αρη, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ΠΑΕ Αρης είναι η μόνο ΠΑΕ στην οποία δεν έχουν καταβληθεί τα οφειλόμενα τηλεοπτικά δικαιώματα, συνεκτιμώντας ταυτόχρονα και την προκλητική ανακοίνωση της ΕΡΤ ΑΕ, αλλά και τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς που αποδίδει στον πρώτο εκλεγμένο, από την Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη, πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης», αναφέρει η ανακοίνωση.
Χωρίς Μπατιόν η προπόνηση
Στο αγωνιστικό επίπεδο, ο Ρομπέρτο Μπατιόν δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα προετοιμασίας της Μ.Τρίτης, λόγω τενοντίτιδας στον αχίλλειο, ενώ ειδικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Κουλουχέρης, Βανγκέλι και Φρασερί.
Από το πρόγραμμα της Μ.Τετάρτης θα απουσιάσουν, πάντως, οι Σηφάκης, Νέτο, Γιάχιτς και Καράμπελας που έχουν επιλεγεί για τον αγώνα του «All Star Game».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.