Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Τζιμπούρ, ερωτηματικό για τον τελικό
Μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο και ο Ραφίκ Τζιμπούρ κινδυνεύει να χάσει τον τελικό του Κυπέλλου, αφού θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση. Ο επιθετικός της ΑΕΚ υποβλήθηκε την Πέμπτη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ελαφριά κάκωση έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος και κάκωση ποδοκνημικής στο αριστερό πόδι. - Ντούσκο: «Είμαστε ενωμένοι»
Μετά τον Σωτήρη Κυργιάκο και ο Ραφίκ Τζιμπούρ κινδυνεύει να χάσει τον τελικό του Κυπέλλου, αφού θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ – που τραυματίστηκε την Τετάρτη κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού με τον Πανσερραϊκό – υποβλήθηκε την Πέμπτη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ελαφριά κάκωση έξω μηνίσκου δεξιού γόνατος και κάκωση ποδοκνημικής στο αριστερό πόδι.
Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό της 2ας Μαϊου, χωρίς να είναι σίγουρο το εάν θα το καταφέρει.
Πρόβλημα έχει και ο Νίκος Γεωργέας, καθώς έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό πόδι. Ο Σωτήρης Κυργιάκος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως και οι Παναγιώτης Λαγός, Αντώνης Ρίκκα. Η προπόνηση της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη στις 16.00.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.