Χωρίς Αβραάμ κόντρα στον Αστέρα, ανησυχία για τον αμυντικό του Ολυμπιακού
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (18:00 ALPHA). Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ενώ εκφράζεται ανησυχία για την κατάστασή του και τη χρονική διάρκεια που θα μείνει εκτός γηπέδων. Η αποστολή του Βαλβέρδε.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη (18:00 ALPHA).
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ εκφράζεται ανησυχία για την κατάστασή του και για τη χρονική διάρκεια που θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Από την αποστολή αποκλείστηκαν και ο Ντομί, που έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα, αλλά και ο Μήτρογλου, που ακολούθησε πάλι ατομικό πρόγραμμα.
Εκτός έμειναν επίσης οι Λεονάρντο, Μενδρινός, Παναγόπουλος, Σοϊλέδης και ο Στολτίδης. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε ο Ντάρμπισιρ, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά.
Οι 18 παίκτες που επιλέχθηκαν από τον Βαλβέρδε: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Γκαλέτι, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Ντουντού, Τοροσίδης, Ντάρμπισαϊρ, Όσκαρ, Λέτο, Ντιόγκο, Κ. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζας.
Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν την Πέμπτη το πρωί στις 10:30.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.