Κλείνουν τα πρώτα εισιτήρια για την 8άδα του Κυπέλλου UEFA
Με τους δεύτερους αγώνες ολοκληρώνεται το επόμενο διήμερο, η φάση των «16» του κυπέλλου UEFA. Την Τετάρτη ο Αγιαξ θα υποδεχθεί την Μαρσέιγ, με στόχο την νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ η Σεντ Ετιιέν θα φιλοξενήσει την Βέρντερ Βρέμης.
Με τους δεύτερους αγώνες ολοκληρώνεται το επόμενο διήμερο, η φάση των «16» του κυπέλλου UEFA.
Την Τετάρτη ο Αγιαξ θα υποδεχθεί την Μαρσέιγ, με στόχο την νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ η Σεντ Ετιιέν θα φιλοξενήσει την Βέρντερ Βρέμης.
Οι «στεφανουά» θα επιδιώξουν να σκοράρουν νωρίς έτσι ώστε να ελπίζουν σε ανατροπή του 1-0 με το οποίο ηττήθηκαν στην Βρέμη, ενώ οι Γερμανοί θα παίξουν για να διατηρήσουν τα κεκτημένα.
Το πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.