Από τις 7 – 13 Ιουνίου διοργανώνεται στο Τριανόν Filmcenter ένα αφιέρωμα στον παλαιστινιακό κινηματογράφο, με προβολές ταινιών. Θα προβληθούν γύρω στις 25 ταινίες (ντοκιμαντέρ και μικρού μήκους) ενώ μετά από κάθε κύκλο προβολών θα γίνεται συζήτηση με το κοινό. Αναλυτικό Πρόγραμμα Liana badr Σκηνοθεσία: Μισέλ Χλεϊφί Σκηνοθεσία: Hissam Cayied
Από τις 7 – 13 Ιουνίου διοργανώνεται στο Τριανόν Filmcenter ένα αφιέρωμα στον παλαιστινιακό κινηματογράφο, με προβολές ταινιών. Θα προβληθούν γύρω στις 25 ταινίες (ντοκιμαντέρ και μικρού μήκους) ενώ μετά από κάθε κύκλο προβολών θα γίνεται συζήτηση με το κοινό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας