Κείμενο με προτάσεις θα στείλει η ΟΛΜΕ στο Συμβούλιο υπό τον Γ.Μπαμπινιώτη
Εμμένει η ΟΛΜΕ στην απόφαση να μην συμμετάσχουν οι ίδιοι οι καθηγητές στο Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και αποφάσισαν να στείλουν κείμενο με τις θέσεις τους. Παράλληλα, δήλωσαν ότι δεν έλαβαν απαντήσεις σε σειρά θεμάτων.
Εμμένει η ΟΛΜΕ στην απόφαση να μην συμμετάσχουν οι ίδιοι οι καθηγητές στο Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν πολύωρη συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Μάλιστα ο υπουργός Παιδείας Αρης Σπηλιωτόπουλος παρενέβη στη συζήτηση ζητώντας από την ΟΛΜΕ να συμμετέχει στον διάλογο που θα γίνει σε επίπεδο Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ δήλωσε ότι στο Συμβούλιο η Ομοσπονδία θα στείλει γραπτώς τις θέσεις και τις προτάσεις της, αλλά ως φυσική παρουσία δεν θα συμμετάσχουν οι καθηγητές.
Συγχρόνως τόνισε ότι δεν έλαβαν απαντήσεις σε μια σειρά θεμάτων που τέθηκαν και δόθηκε περιθώριο δύο εβδομάδων για οριστικές απαντήσεις.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας