Ολοκληρώθηκε το πρώτο… πιάτο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με τα φαβορί να παίρνουν εύκολα ή δύσκολα τις νίκες.
Ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς απώλειες από την Κομοτηνή, όπου επικράτησε του Πανθρακικού με 2-0, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα στην έδρα του 3-0 τον Πανσερραϊκό.
Δύσκολο «τρίποντο» πήρε οΑρης με 1-0επί του Πανιωνίου. Την Κυριακή διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19.00), ενώ η ΑΕΚ πάει στη Λάρισα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.