Παίκτης του ΟΦΗ και τυπικά είναι ο Ιλια Στόλιτσα, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Στο μεταξύ, στις προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλείου επέστρεψε ο Αρβανίτης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν έξι ποδοσφαιριστές.
Παίκτης του ΟΦΗ και τυπικά είναι ο Ιλια Στόλιτσα, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την μεταγραφή του ILIA STOLICA .Το νέο επιθετικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 7-7-1979 και πέρυσι είχε αγωνισθεί στην ομάδα Mons .Ο Stolica υπέγραψε συμβόλαιο που λήγει στις 30-6-2009.Ο Stolica πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση.Ηδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση δελτίου του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας μας.
» -Ο Stolica θα έχει στη φανέλα του το νούμερο 10.-Ο Mario Lamesic θα έχει στη φανέλα του το νούμερο 18.»
Ατομικό για έξι παίκτες
Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ συνέχισαν την Πέμπτη την προετοιμασία τους, ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (16:45) με την Λάρισα για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Επέστρεψε ο Αρβανίτης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν έξι ποδοσφαιριστές.
Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα, ασκήσεις τεχνικής και ασκήσεις τακτικής. Ο Δημήτρης Αρβανίτης επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ αντίθετα οι Σταυρακάκης, Ισά, Πέσιτς, Πίτσος, Μπεμπής και Πυθαρούλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.