Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Στην έξοδο του Πανιωνίου ο… αμετανόητος Χούτος

Στην έξοδο του Πανιωνίου ο… αμετανόητος Χούτος

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Χούτου με τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Δευτέρα, η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα επιθετικό, ύστερα από το νέο πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, εγκαταλείποντας την αποστολή της ομάδας, λίγο πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Μάλιστα, με τοποθέτησή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε... αμετανόητος!

102

Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Λάμπρου Χούτου με τον Πανιώνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Δευτέρα, η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα επιθετικό, ύστερα από το νέο πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε, φεύγοντας από την αποστολή της ομάδας, λίγο πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το χειρότερο για τον 30χρονο άσο (ο οποίος είναι υπότροπος) είναι ότι δεν ζήτησε ούτε συγνώμη για τη συμπεριφορά του να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή των «κυανέρυθρων», όταν έμαθε ότι βρίσκεται εκτός ενδεκάδας.

Και μάλιστα με τοποθέτησή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NOVAΣΠΟΡ FM», δήλωσε… αμετανόητος!

Ο φορ του Πανιωνίου μίλησε για την αναμενόμενη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και τόνισε: «Δεν είναι κάτι που ήθελα. Αλλά αφού αποφάσισε ο πρόεδρος εγώ πρέπει να συμφωνήσω».

– Το περιστατικό που τον οδήγησε στην αποχώρηση του από το ξενοδοχείο της ομάδας πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ:
«Έχω κάτσει πολλές φορές στον πάγκο και δεν δημιούργησα πρόβλημα. Όλη την εβδομάδα ο προπονητής μου έλεγε ότι θα παίξω και προετοιμάστηκα ψυχολογικά αλλά τελευταία στιγμή που είπε ότι θα μείνω στον πάγκο και έτσι αποφάσισα ότι δεν μπορώ να βοηθήσω και ζήτησα να μείνω εκτός αποστολής. Ο προπονητής μου είπε εντάξει.

»Πάντα όταν παίρνω μια απόφαση την σκέφτομαι. Είμαι συναισθηματικός τύπος και προσπαθώ να προλαβαίνω κάποια πράγματα. Από τη στιγμή που κάποιος νιώθει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει θεωρώ ότι είναι πιο αντρίκιο να το πει και να μην είναι καθόλου στην αποστολή.

»Έτσι ένιωθα και αυτό έπραξα. Δεν μετανιώνω γιατί στη συγκεκριμένη στιγμή έτσι ένιωθα και αυτό έκανα. Έχω βρεθεί πολλές φορές στη θέση αυτή και εννοείται ότι θα κάτσω στον πάγκο όταν πρέπει να κάτσω στον πάγκο.

»Ευθύνες είναι δεδομένο ότι έχω και εγώ για την κακή μου εικόνα. Για το καλό της ομάδας, ήθελα να μείνω το καλοκαίρι, να γίνει κάτι καλό για το μέλλον και να ανέβει το επίπεδο της ομάδας αλλά φαίνεται ότι έκανα λάθος.

»Εγώ νιώθω ότι από τη μέρα που ήρθα προσπάθησα να βοηθήσω και εντός γηπέδου και εκτός, σε συνεργασία με τον πρόεδρο και θεωρώ ότι μόνο έχω βοηθήσει».

– Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:
«Πραγματικά δεν έχω κάτι στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή για το μέλλον μου. Θα περιμένω να λυθεί η συνεργασία μου και μετά βλέπουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies