Νέα εμπόδια για τον Βοτανικό από ομάδα ιδιοκτητών έκτασης στην περιοχή
Σαν να μην έφταναν στον Παναθηναϊκό οι 131 πολίτες και η Επιτροπή Πολιτών για τη διάσωση του Ελαιώνα, οι οποίοι έχουν βάλει «φρένο» στην κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, ήρθε νέα προσφυγή στο ΣτΕ από μια ομάδα ιδιοκτητών έκτασης στον Βοτανικό που ζητάει την ακύρωση των απαλλοτριώσεων που έχει προκηρύξει το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Σαν να μην έφταναν στον Παναθηναϊκό οι 131 πολίτες και η Επιτροπή Πολιτών για τη διάσωση του Ελαιώνα, οι οποίοι έχουν βάλει «φρένο» στην κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, ήρθε νέα προσφυγή στο ΣτΕ από μια ομάδα ιδιοκτητών έκτασης στον Βοτανικό που ζητάει την ακύρωση των απαλλοτριώσεων που έχει προκηρύξει το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Συγκεκριμένα, η ομάδα αυτή των πολιτών απαιτεί να μη γίνει απαλλοτρίωση των δικών τους εκτάσεων, αλλά να απαλλοτριωθεί μέρος της έκτασης όπου σύμφωνα με το νομοσχέδιο θα κατασκευαστεί το εμπορικό κέντρο του Βωβού.
Το θέμα ήδη βρίσκεται στο ΣτΕ, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει την αναστολή όχι των απαλλοτριώσεων…
Πρακτικά, λοιπόν, με τα νέα δεδομένα έχουμε τα εξής: Ανεξαρτήτως αν η νέα προσφυγή δικαιώσει όχι αυτούς που την έκαναν, θα περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Αν λάβουμε υπόψη μας πως η απόφαση της Ολομέλειας, με την υπόθεση να εκδικάζεται στις 6/3, θα κάνει το νωρίτερο ένα χρόνο να εκδοθεί, εκεί που μιλούσαμε στην καλύτερη περίπτωση για καθυστέρηση 2,5 χρόνων, τώρα το έργο κατασκευής του γηπέδου πάει ακόμα πιο πίσω.
Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν ενημερωθεί για τη νέα αυτή εξέλιξη, χωρίς πάντως ακόμα μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση, κάτι που ίσως γίνει και εντός της ημέρας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.