Σκούρα τα βρήκε η Ίντερ απέναντι στην Κάλιαρι, σκαρφαλώνει η Τζένοα
Η Ιντερ δεν κατάφερε να υποτάξει την Κάλιαρι, στην οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως τελικά κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα. Η Τζένοα - με τον Παπασταθόπουλο στον πάγκο - νίκησε 3-0 την Τορίνο και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Η Ιντερ δεν κατάφερε να υποτάξει την Κάλιαρι, στην οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Οι «νερατζούρι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως τελικά κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα. Η Τζένοα νίκησε 3-0 την Τορίνο και σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.
Ειδικόιτερα, η Κάλιαρι πραγματοποιήσε πολύ καλή εμφάνιση στο Μιλάνο και άνοιξε το σκορ στο 65 με εκπληκτικό γκολ του Ακουαφρέσκα. Στα επόμενα λεπτά, έχασε αρκετές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 76, μετά από μπαλιά του Κρέσπο.
Το αποτέλεσμα αυτό δίνει την ευκαιρία στην Γιουβέντους να μειώσει στους 4 βαθμούς την απόσταση της από την κορυφή, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το Σκουντέτο.
Η Τζένοα πέτυχε μία εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί της Τορίνο, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Ντίεγκο Μιλίτο. Αυτό το αποτέλεσμα ανέβασε και άλλο τους γηπεδούχους στην βαθμολογία, που έπιασαν την Φιορεντίνα στην 4η θέση.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του στο βασικό σχήμα και παρακολούθησε το παιχνίδι από τον πάγκο.
Ο Τζουζέπε Μπιάβα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 18 με κεφαλιά, ενώ ο Μπόσκο Γιάνκοβιτς στο 48 ανέβασε και άλλο το δείκτη του σκορ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τιάγκο Μότα στο 85 και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Με κορυφαίους τους Χαϊδεμένος και Μπουζούλα, που σημείωσαν από 14 πόντους έκαστος ο Ολυμπιακός επικράτησε με 72-65 τον Προμηθέα Πατρών και κατέκτησε το 53ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.
Η ΑΕΚ νίκησε τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα με 71-57 του Πανιωνίου για την 25η αγωνιστική GBL και σε περίπτωση που οι «κυανέρυθροι» ηττηθούν από τον Άρη, τότε θα υποβιβαστούν στην Α2 ανδρών.