Κανονικά και με την παρουσία 400 ατόμων θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της Α1 βόλεϊ γυναικών, Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, το Σάββατο (17:00) στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η αστυνομία εγγυήθηκε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στη σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη στη ΓΑΔΑ για τα μέτρα ασφαλείας, ενώ λίγο αργότερα η Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση.
Κανονικά και με την παρουσία 400 ατόμων θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της Α1 βόλεϊ γυναικών, Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού, το ερχόμενο Σάββατο (17:00) στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Η αστυνομία εγγυήθηκε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα στη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε την Τετάρτη στη ΓΑΔΑ για τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν, ενώ λίγο αργότερα η ομοσπονδία του αθλήματος (Ε.Ο.ΠΕ.) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Έγινε στα γραφεία της ΓΑΔΑ η έκτακτη σύσκεψη για το ντέρμπι γυναικών Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Στέλιου Προσαλίκα, του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, του αστυνομικού διευθυντού, κ. Παπανδρέου, του επικεφαλής της ΔΕΑΒ, Ευριπίδη Ρεβελάκη, του επικεφαλής της κεντρικής επιτροπής πρωταθλημάτων (ΚΕΠ) της ομοσπονδίας, Γιώργου Κογκαλίδη, των εκπρόσωπων του Παναθηναϊκού, Βασίλη Πιστιόλη και Τάσου Τεντζέρη, και του Ολυμπιακού, Γιώργου Λάμπρου, Στέλιου Κουβάρη και Στάθη Νικολάζου.
Μετά από εισήγηση του αστυνομικού διευθυντή να γίνει το ντέρμπι με 400 θεατές, πρόταση που αποδέχθηκε ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός, το ντέρμπι θα διεξαχθεί κανονικά», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ..
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.