Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ευθύμη Κοτίτσα
Η Ξάνθη πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή, κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτηση του Ευθύμη Κοτίτσα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. O 22άχρονος πρώην αμυντικός του Ιωνικού, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.
Η Ξάνθη πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή, κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτηση του Ευθύμη Κοτίτσα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Κοτίτσα Ευθύμιο για επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών».
O 22άχρονος πρώην αμυντικός του Ιωνικού, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής:
Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ξάνθης. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχος της Κο Χρήστο Πανόπουλο αλλά και όλους τους ανθρώπους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω με την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.