Ολοταχώς για το όγδοο οδεύει η Λιόν μετά το 2-1 επί της Μπορντό
Η Λιόν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος απέναντι στη Μπορντό με 2-1 και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου τίτλου.
Η Λιόν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος απέναντι στη Μπορντό με 2-1 και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου τίτλου.
Ο Μπενζεμά στο 33 και ο Κάλστρομ στο 38 έδωσαν το προβάδισμα με 2-0 στη «μόνιμη» πρωταθλήτρια Γαλλίας την τελευταία 7ετία, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο 81 ο Καβενάγκι από θέση οφσάιντ με κοντινή προβολή.
Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους η Νις και η Ρεν και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-1, επί των Ναντ και Μονακό, αντίστοιχα. Αμφότερες έφτασαν τους 25 βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση μαζί με την Τουλούζ και πίσω από Λιόν και Μαρσέιγ, που βρίσκονται σε πρώτη και δεύτερη θέση, αντίστοιχα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.