Φιλική… 8άρα από τους επαγγελματίες του Αρη στους ερασιτέχνες
Φιλική αναμέτρηση με τη δεύτερη ομάδα περιλάμβανε το σημερινό (6/11) πρόγραμμα προετοιμασίας του Αρη. Οι επαγγελματίες επικράτησαν με 8-0 και ο Κίκε Ερνάντεθ είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των περισσοτέρων με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χρησιμοποίησε όσους ποδοσφαιριστές είχε στη διάθεσή του.
Φιλική αναμέτρηση με τη δεύτερη ομάδα περιλάμβανε το σημερινό (6/11) πρόγραμμα προετοιμασίας του Αρη.
Οι επαγγελματίες επικράτησαν με 8-0 και ο Κίκε Ερνάντεθ είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των περισσοτέρων με χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χρησιμοποίησε όσους ποδοσφαιριστές είχε στη διάθεσή του.
Οι «κίτρινοι» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν τον Θρασύβουλο στη Φυλή. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ακόμη οριακό παιχνίδι στη προσπάθεια που καταβάλλουν ούτως ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να προσεγγίσουν τις πρώτες θέσεις.
Προς αυτή τη κατεύθυνση λειτούργησε αντίστροφα η εντός έδρας ισοπαλία με την Λάρισα, όπου το συγκρότημα του Ερνάντεθ κυμάνθηκε στη μετριότητα με φυσικό επακόλουθο την απώλεια των δύο βαθμών.
Ενόψει της αναμέτρησης με τον Θρασύβουλο, δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του αναφορικά με το βασικό σχήμα, αν και σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης δύο επιθετικών, στοιχείο ενδεικτικό του στόχου που έχει οριοθετηθεί.
Μέσα από τον φιλικό αγώνα με τους Νέους, είδε πάντως την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών. Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 8-0 και τα τέρματα πέτυχαν οι Φελίπε, Παπάζογλου, Γιάχιτς, Γκαρσία, Κόκε, Καράμπελας, Βλοντάρτσικ και Νεμπεγλέρας.
Στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Καρατζιοβαλής, Βανγκέλι, Καράμπελας, Γιάχιτς, Ρομπέρζ, Πρίττας, Γκαρσία, Ζεντίλ, Παπάζογλου, Κάλβο, Φελίπε και στην επανάληψη οι Σηφάκης, Καράμπελας, Ρομπέρζ (Ρονάλντο), Λέμπο, Νέτο, Βιτόλο, Νεμπεγλέρας, Ρεγκέιρο, Χαβίτο, Κόκε, Βλοντάρτσικ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.
Υποβιβάστηκε το Αιγάλεω μετά την ήττα του με 3-2 από τον Παναργειακό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ του Β΄ ομίλου. Σώθηκαν Ελλάς Σύρου και Athens Kallithea μετά το μεταξύ τους 0-0.
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ της 2ης αγωνιστικής των play-off. Με Βάργκα-Ζίνι βασικούς η ομάδα του Νίκολιτς, με Λόβρεν αυτή του Λουτσέσκου.