Ο Πεντράθα αποχαιρέτησε τους παίκτες του Ηρακλή στη Μίκρα
Αν και ήταν ημέρα... ανάπαυσης για τους παίκτες του Ηρακλή, η διοίκηση της ΠΑΕ, κατόπιν επιθυμίας του πρώην, πλέον, τεχνικού, Ανχελ Πεντράθα, τους κάλεσε στη Μίκρα, προκειμένου ο Ισπανός να τους αποχαιρετίσει μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα. «Σας πιστεύω και είμαι σίγουρος πως θα δικαιώσετε εμένα, τον κόσμο και την διοίκηση» τους είπε μεταξύ άλλων.
Αν και ήταν ημέρα… ανάπαυσης για τους παίκτες του Ηρακλή, η διοίκηση της ΠΑΕ, κατόπιν επιθυμίας του πρώην, πλέον, τεχνικού, Ανχελ Πεντράθα, τους κάλεσε στο προπονητήριο της Μίκρας, προκειμένου ο Ισπανός να τους αποχαιρετίσει μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του με την ομάδα.
Ο Πεντράθα, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή, Ηλία Πουρσανίδη, αποχαιρέτισε τους παίκτες λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής: «Σας πιστεύω και είμαι σίγουρος πως θα δικαιώσετε εμένα, τον κόσμο και την διοίκηση.
»Μπορεί τα αποτελέσματα να ήταν αρνητικά, αλλά ξέρω πως δεν φταίτε. Θα παραμείνω στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, για να χαρώ από κοντά την επιτυχία που είμαι σίγουρος πως θα κάνετε στο εκτός έδρας παιχνίδι σας με τον Λεβαδειακό».
Ο Ηλίας Πουρσανίδης γνωστοποίησε στους παίκτες πως στον προσεχή αγώνα στην Λιβαδειά την ομάδα θα κοουτσάρει ο Ισπανός συνεργάτης του Πεντράθα, Ροδόλφο Μπορέλ, ενώ όλες αυτές τις μέρες στην ομάδα θα παραμείνει και ο γυμναστής Λουϊς Ζαλδιβάρ.
Η διοίκηση της ΠΑΕ εξακολουθεί να αναζητεί την λύση στην διαδοχή του Πεντράθα και προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν ο νέος προπονητής θα είναι Ελληνας ή ξένος. Πάντως, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη βολιδοσκοπούνται οι Γιάννης Ματζουράκης και Τάκης Λεμονής, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ καταβάλει προσπάθειες και για την εξασφάλιση συνεργασίας με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.
Υποβιβάστηκε το Αιγάλεω μετά την ήττα του με 3-2 από τον Παναργειακό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ του Β΄ ομίλου. Σώθηκαν Ελλάς Σύρου και Athens Kallithea μετά το μεταξύ τους 0-0.
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ της 2ης αγωνιστικής των play-off. Με Βάργκα-Ζίνι βασικούς η ομάδα του Νίκολιτς, με Λόβρεν αυτή του Λουτσέσκου.