Δικαιολόγησε τους οπαδούς ο Καρβαλιάλ, διάψευση Στράκα για τις δηλώσεις
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Κάρλος Καρβαλιάλ επισήμανε ότι οι παίκτες του στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια στο ματς με τον ΟΦΗ και δικαιολόγησε τους φιλάθλους για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του. Ο τεχνικός των Κρητικών, από την πλευρά του, διέψευσε δηλώσεις που φέρεται να έκανε στα τσεχικά ΜΜΕ.
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Κάρλος Καρβαλιάλ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον ΟΦΗ επισήμανε ότι οι παίκτες του στάθηκαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια καιδικαιολόγησε τους φιλάθλους για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του.
«Κάναμε το καλύτερο φετινό παιχνίδι σε ποιότητα και σε ρυθμό. Το ότι δεν ήρθε το αποτέλεσμα ήταν καθαρά θέμα τύχης. Δεν είχαμε την ικανότητα να κρατήσουμε τη νίκη, αφού και τις δύο φορές που προηγηθήκαμε δεχτήκαμε την ισοφάριση.
» Στο 2-1 είχαμε το δοκάρι του Ντουαλά και στο 93 είχαμε ευκαιρία με τον Φλάβιο. Εκεί τελείωσε η τύχη μας».
Για τις αποδοκιμασίες ο Πορτογάλος τεχνικός επεσήμανε:
«Καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου. Έχει δίκιο 100%. Είμαστε καλύτεροι και τα αποτελέσματα θα έρθουν».
Για αλλαγή του Ζαϊρί με τον Ντουαλά, υπογράμμισε ότι την έκανε επειδή χρειαζόταν τη ταχύτητα του Καμερουνέζου, ενώ για τα μαρκαρίσματα στον ΝΝτόι επισήμανε ότι τα είχαν δουλέψει στις προπονήσεις, αλλά δε βγήκαν στον αγώνα, επειδή οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι.
Ο προπονητής του ΟΦΗ, Φράντισεκ Στράκα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ισοπαλία, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν σε τσέχικα ΜΜΕ, οι οποίες μιλούσαν για εργασιακές σχέσεις ΟΦΗ – Παναθηναϊκού.
«Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τον βαθμό έπειτα από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Στους παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Αστέρας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που πέρυσι έκανε καλή σεζόν και το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, οπότε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός».
Γιαδηλώσεις του στα τσέχικα ΜΜΕτόνισε:
«Αλλα είπα στον συμπατριώτη μου και άλλα έγραψε μετά το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο. Είμαι σε επικοινωνία μαζί του, ώστε να βγει και να ζητήσει συγγνώμη για τις… αηδίες που έγραψε».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.