Κλήσεις προς απολογία σχετικά με την υπόθεση των ομολόγων
Ο εφέτης ειδικός ανακριτής, Γιώργος Λέκκας, που χειρίζεται την υπόθεση των ομολόγων, απέστειλε κλήσεις προς απολογία στον πρώην πρόεδρο και σε δύο πρώην μέλη του Δ.Σ. του ΤΕΑΔΥ. Οι κλήσεις προσδιορίζονται για τις αρχές Νοεμβρίου.
Ο εφέτης ειδικός ανακριτής, Γιώργος Λέκκας, που χειρίζεται την υπόθεση των ομολόγων, απέστειλε κλήσεις προς απολογία στον πρώην πρόεδρο και σε δύο πρώην μέλη του Δ.Σ. του ΤΕΑΔΥ.
Οι κλήσεις, που προσδιορίζονται για τις αρχές Νοεμβρίου, αφορούν το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος το οποίο σχετίζεται με την αγορά το 2005 μη δομημένων ομολόγων, από την οποία φέρεται να προκλήθηκε ζημία στο ταμείο 1 εκατ. ευρώ.
Για την υπόθεση των ομολόγων έχουν ήδη εξεταστεί περίπου 210 μάρτυρες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.