Ανησυχία στην ΑΕΚ για την κατάσταση του Τζιμπούρ πριν το ντέρμπι
Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ την Τρίτη δεν καθησύχασε τους ανθρώπους της ΑΕΚ όσον αφορά στη φύση του προβλήματός του στο γόνατο, καθώς διαπιστώθηκε χονδροπάθεια και τέθηκε υπό... στενή παρακολούθηση για να είναι σε θέση να αγωνισθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ την Τρίτη δεν καθησύχασε τους ανθρώπους της ΑΕΚ όσον αφορά στη φύση του προβλήματός του στο γόνατο, καθώς διαπιστώθηκε χονδροπάθεια.
Αυτό που έχει σημασία είναι πως για να παίξει ο Γαλλοαλγερινός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα πρέπει στις επόμενες μέρες να είναι υπό στενή… φροντίδα, κάνοντας ειδική αποθεραπεία πριν και μετά τις προπονήσεις.
Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ράφικ Τζιμπούρ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία λόγω συμπτωμάτων στο αριστερό γόνατο μετά τη χθεσινή προπόνηση. Η μαγνητική τομογραφία επιβεβαίωσε την κλινική διάγνωση της χονδροπάθειας στην περιοχή της επιγονατίδας. Ο ποδοσφαιριστής τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας και αποθεραπείας πριν και μετά τις προπονήσεις».
Ο Κυργιάκος δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, ακολουθώντας πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και βέβαια θα παίξει κανονικά με τον Ολυμπιακό.
Ο Δώνης πάντως λόγω ίσως και της παρουσίας των δημοσιογράφων στην προπόνηση δεν έδειξε κάποια από τα πρώτα – έστω – πλάνα του για την 11άδα του ντέρμπι, καθώς δεν έγινε οικογενειακό «διπλό».
Ο 39άχρονος τεχνικός όμως το πιθανότερο είναι πως δεν έχει κατασταλάξει στο αν θα επιμείνει στο 4-4-2, όπως στον αγώνα με τον Ηρακλή, ή αν θα επιστρέψει στο 4-3-3. Βέβαιη αναμένεται να είναι η συμμετοχή του Τζιμπούρ στο βασικό σχήμα, αλλά και η επιστροφή του Γεωργέα στο δεξί άκρο της άμυνας.
Με κόσμο στη Φυλή
Ο Θρασύβουλος απάντησε θετικά στο αίτημα της ΑΕΚ για χορήγηση εισιτηρίων στο μεταξύ τους αγώνα (19:00) για την 7η αγωνιστική. Ετσι, αναμένονται περίπου 1.000 «Ενωσίτες» (χωρά περίπου 3.000) στο γήπεδο της Φυλής για τον αγώνα με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.
H AEK θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της και στα Πηγάδια στο ματς με την Ξάνθη την 9η αγωνιστική (2/11) και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα διαθέσει 2.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.