Η Λίβερπουλ παραχώρησε Φίναν και Βορονίν, τρεις εβδομάδες εκτός ο Τόρες
Λιγότερο σοβαρός από είχαν φοβηθεί οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ήταν τελικά ο τραυματισμός του Φερνάντο Τόρες, που θα μείνει εκτός δράσης για δυο-τρεις εβδομάδες. Εν τω μεταξύ, οι «κόκκινοι» παραχώρησαν με ελεύθερη μεταγραφή τον Φίναν στην Εσπανιόλ και έδωσαν δανεικό στη Χέρτα τον Βορονίν.
Λιγότερο σοβαρός από είχαν φοβηθεί οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ήταν τελικά ο τραυματισμός του Φερνάντο Τόρες, που θα μείνει εκτός δράσης για δυο-τρεις εβδομάδες.
Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν πως ο Ισπανός επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχύο, για αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίωρο τουκυριακάτικου αγώνα με την Αστον Βίλα (0-0). Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες, που σημαίνει ότι χάνει τους δύο επόμενους αγώνες της εθνικής Ισπανίας (ήδη ορίστηκε ως αντικαταστάτης του ο Μπόγιαν) για τους προκριματικούς του μουντιάλ 2010.
Παράλληλα, θα απουσιάσει σίγουρα από το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (13/9), αλλά και την πρεμιέρα των «κόκκινων» στο Champions League εναντίον της Μαρσέιγ (16/9).
Εν τω μεταξύ, η Λίβερπουλ παραχώρησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Ιρλανδό αμυντικό Στιβ Φίναν στην Εσπανιόλ, ενώ έδωσε δανεικό στη Χέρτα Βερολίνου τον Ουκρανό επιθετικό Αντρέι Βορονίν.
Ο 32χρονος Φίναν που είχε χάσει τη θέση βασικού στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, υπέγραψε στην Εσπανιόλ συμβόλαιο 2 χρόνων και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Σεπτεμβρίου στον αγώνα με την Χετάφε.
Ο Βορονίν, που επίσης βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή του, αποδέχθηκε να αγωνιστεί δανεικός για ένα χρόνο στη Χέρτα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.