Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Ανέτοιμος έδειξε ο Πανιώνιος στην ήττα του από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ανέτοιμος έδειξε ο Πανιώνιος στην ήττα του από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1 στο φιλικό που έγινε την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, γεμίζοντας με απογοήτευση την ομάδα του Εβαλντ Λίνεν, που δείχνει ανέτοιμη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Αντιθέτως, η θεσσαλική ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

89

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε τον Πανιώνιο με 2-1 στο φιλικό που έγινε την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, γεμίζοντας με απογοήτευση την ομάδα του Εβαλντ Λίνεν, που δείχνει ανέτοιμη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Αντιθέτως, η θεσσαλική ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό από πλευράς θεάματος, αλλά στην επανάληψη οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοση τους. Οι βολιώτες άνοιξαν το σκορ στο 72 με τον Διαμάντη, ενώ ο Σιαλμάς στο 75 ισοφάρισε με πλασέ για τον Πανιώνιο. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 78 ο Γκαρσία με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ.

Ολυμπιακός Βόλου: Βεζυρίδης (46 Θέμελης), Γεροντίδης, Γουσούλης (88 Λιόλιος), Ιακωβάκης, Ιωάννου (66 Διαμάντης), Κοντέων (46 Δήμας), Μάγερνικ, Ραγκουέλ (46 Σκαρτσίλας), Ραμί (46 Γκαρσία), Στεφανίδης.

Πανιώνιος: Κρέσιτς, Μπερτέ Σεκού, Καπετάνος, Βάγκνερ (68 Φουντουκίδης), Κόντι, Σιόβας (79 Παλάσκας), Κοντοές, Σιαλμάς, Τζαβέλλας, Φακίνος (71 Γκιτσάλης), Σανταμούδης.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Έβαλντ Λίνεν δήλωσε:

«Δεν χρειαζόταν να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες γιατί αρκετοί έχουν κουραστεί ιδιαίτερα αυτή την περίοδο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμουν αρκετά ικανοποιημένος αλλά το λάθος του Βάγκνερ δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου.

» Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τις επιθέσεις μας, αν και στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε αρκετά και δημιουργήσαμε κάποιες καλές φάσεις. Μετά δεχτήκαμε ένα ανόητο γκολ, ανόητο το λάθος του Μπερτέ που έχασε τη μπάλα και δεχτήκαμε το γκολ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν είμαστε προσεκτικοί και δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ. Πάντως, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με μία εξαιρετική ομάδα της Β Εθνικής, στην οποία ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies