Παρατηρήσεις Πεντράθα για την άμυνα πριν το ματς με τη Ναϊμέγκεν
Με την αμυντική λειτουργία του Ηρακλή στο σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με την Αλκμάαρ, ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο ο Ανχελ Πεντράθα, στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές πριν την κυριακάτικη προπόνηση. οι Θεσσαλονικείς τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουν την Ναϊμέγκεν στον τελευταίο φιλικό αγώνα στην Ολλανδία.
Με την αμυντική λειτουργία του Ηρακλή στο σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με την Αλκμάαρ, ασχολήθηκε κατά κύριο λόγο ο Ανχελ Πεντράθα, στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές πριν την κυριακάτικη προπόνηση.
Οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με 3-0 πληρώνοντας ουσιαστικά την έλλειψη συνοχής μεταξύ των παικτών που έχουν ανασταλτικά καθήκοντα και του κεντρικού αμυντικού διδύμου, αλλά παρουσίασαν θετική εικόνα στην επίθεση, παρότι δεν σκόραραν.
Ο Ισπανός τεχνικός έκρινε ότι όλα ξεκίνησαν από την έλλειψη συγκέντρωσης που χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του. Αναφέρθηκε επίσης και στο επιθετικό κομμάτι, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξει αποτελεσματικότητα, αφού έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο ανάπτυξης του συνόλου.
Επί της ουσίας όμως, η αμυντική αποτελεσματικότητα του Ηρακλή απέναντι στην Αλκμάαρ χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου, αφού οι κυανόλευκοι δέχθηκαν τρία τέρματα, σε σύνολο πέντε ευκαιριών της ολλανδικής ομάδας.
Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσουν την Ναϊμέγκεν στον τελευταίο φιλικό αγώνα στην Ολλανδία.
Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού δεν θα βρεθεί ο Κίκο Ρατόν, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Ο προπονητής του Ηρακλή σκοπεύει πάντως να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Φερνάντο Μαρκές, αφού διέκρινε ότι ο Ισπανός έδειξε ότι η απουσία του από το ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας, άφησε τα σημάδια της.
Ο νεαρός επιθετικός μετά την συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο, έδειξε να συμμορφώνεται στα δεδομένα που ισχύουν στην ομάδα, ενώ η αγκαλιά του Πεντράθα μετά την ήττα από την Αλκμάαρ, απέδειξε τις θετικές προθέσεις του προπονητή του Ηρακλή.