Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
weather-icon 19o
Νίκη με ανατροπή από τον Αρη και ικανοποίηση Ερνάντεθ για την υπερηφάνεια

Νίκη με ανατροπή από τον Αρη και ικανοποίηση Ερνάντεθ για την υπερηφάνεια

Ο Αρης νίκησε με 2-1 τη Σλόβαν Λίμπερετς, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αυστρία, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος του 1-0 με το οποίο προηγήθηκε η σλοβακική ομάδα. «Βγάλαμε υπερηφάνεια στο παιχνίδι και η ποιότητά μας ήταν πολύ καλή» δήλωσε με ικανοποίηση ο Κίκε Ερνάντεθ.

66

Ο Αρης νίκησε με 2-1 τη Σλόβαν Λίμπερετς, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αυστρία, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος του 1-0 με το οποίο προηγήθηκε η σλοβακική ομάδα. Οι Σλοβάκοι προηγήθηκαν στο 38 με τον Νέσμαν, με πλασαριστό σουτ από κοντά.

Ο Αρης ισοφάρισε στο 71, με κοντινό πλασέ του Χαβίτο μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Βλόνταρτσικ. Το τελικό 2-1 για τον Αρη σημείωσε ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα ο Τιάγκο Ζεντίλ, με σουτ.

Ο Αρης ξεκίνησε τον αγώνα με τους, Καρατζιοβαλή, Νέτο, Κουλουχέρη, Λέμπο, Καράμπελα, Νάτσο Γκαρσία, Νεμπεγλέρα, Κάλβο, Φελίπε, Κόκε, Ντελόρτε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έπαιξαν με τους Κέλεμεν, Βανγκέλι, Αουρέλιο, Ρομπέρζ, Γιάχιτς, Μπατιόν, Πρίττα, Χαβίτο, Σιστόν, Βλοντάρτσικ, Παπάζογλου.

Από το παιχνίδι αυτό, που παρακολούθησε και ένας όμιλος φιλάθλων του Αρη που ταξίδευσαν για την Αυστρία, υπήρξαν θετικά συμπεράσματα για τον τεχνικό Κίκε Ερνάντεθ, που έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του.

«Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να δίνει εμπιστοσύνη στον τρόπο παιχνιδιού που θα δείχνει η ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

Και συνέχισε:

«Τα θετικά συμπεράσματα είναι πως έχει ποιότητα η ομάδα και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, και όχι πως είναι σημαντικό ελάττωμα η πίεση που ασκήσαμε στην αντίπαλη ομάδα αλλά υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να πάρει πρωτοβουλίες.

» Βγάλαμε υπερηφάνεια στο παιχνίδι και η ποιότητά μας ήταν πολύ καλή. Σίγουρα, κατά τους φιλικούς αγώνες της προετοιμασίας δεν κερδίζεις βαθμούς, αλλά ποτέ δεν είναι το ίδιο να κερδίζεις και να χάνεις. Πρέπει να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και επαναλαμβάνω πως είχαμε την πρώτη αγωνιστική επαφή πολλών παικτών με την μπάλα και η πρώτη εντύπωση είναι θετική για όλους.

» Είχαμε μικρά προβλήματα τακτικής που θα τα διορθώσουμε και μην ξεχνάμε πως ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στις 14 Αυγούστου».

Επόμενο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει στην Αυστρία ο Αρης, θα είναι αυτό με την Βέρντερ Βρέμης στις 24 Ιουλίου, ενώ από το σημερινό παιχνίδι αποχώρησε τραυματίας ο επιθετικός Ντελόρτε, αφού χτυπήθηκε στο πρόσωπο σε μια φάση του αγώνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 16 Απριλίου 2026
Cookies