Πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 το Μεξικό
Το Μεξικό προκρίθηκε με... περίπατο στη φάση των ομίλων των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη ζώνη της Κεντρικής, Βόρειας Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF) και περιμένει πλέον τον Σβεν Γκόραν Έρικσον.
Το Μεξικό προκρίθηκε με… περίπατο στη φάση των ομίλων των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στη ζώνη της Κεντρικής, Βόρειας Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF).
Με τον υπηρεσιακό προπονητή, Χέσους Ραμίρες, να κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο, δεδομένου ότι τα «ηνία» αναλαμβάνει ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον, το Μεξικό συνέτριψε το Μπελίζ με 7-0, στον αγώνα ρεβάνς για τον β προκριματικό γύρο, και πήρε με συνολικό σκορ 9-0 το «εισιτήριο» για τη φάση των ομίλων.
Εκεί θα βρεθεί και η Κόστα Ρίκα, η οποία έβαλε τέλος σε ένα σερί 14 αγώνων χωρίς νίκη, επικρατώντας της Γρενάδα με 3-0.
Σε αγώνες ρεβάνς για τον β γύρο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2010 στη ζώνη της CONCACAF σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Κόστα Ρίκα-Γρενάδα 3-0 Α αγώνας: 2-2. Προκρίθηκε η Κόστα Ρίκα με συνολικό σκορ 5-2.
Μεξικό-Μπελίζ 7-0 Α αγώνας: 0-2. Προκρίθηκε το Μεξικό με συνολικό σκορ 9-0.
Σεντ Λουσία-Γουατεμάλα 1-3 Α αγώνας: 6-0. Προκρίθηκε η Γουατεμάλα με συνολικό σκορ 9-1.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.