Δύο μήνες εκτός δράσης ο Ριμπερί μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο
Για περίπου δύο μήνες θα μείνει εκτός δράσης ο Φρανκ Ριμπερί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο που υπέστη στον «πικρό» για τη Γαλλία αγώνα με την Ιταλία, που έφερε και τον αποκλεισμό των «τρικολόρ» από τη συνέχεια του Euro 2008.
Για περίπου δύο μήνες θα μείνει εκτός δράσης ο Φρανκ Ριμπερί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο που υπέστη στον «πικρό» για τη Γαλλία αγώνα με την Ιταλία, που έφερε και τον αποκλεισμό των «τρικολόρ» από τη συνέχεια του Euro 2008.
Όπως ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου, ο Γάλλος άσος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλο, την οποία θα πραγματοποιήσει ο γιατρός του συλλόγου, Χανς-Βίλχελμ Μέλερ-Βόλφαρτ.
Με βάση την πληροφόρηση που έδωσε η Μπάγερν, ο Ριμπερί δύσκολα θα προλάβει τις πρώτες αγωνιστικές της προσεχούς bundesliga, αφού θα έχει χάσει όλη την προετοιμασία της ομάδας τους.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Φιορεντίνα – Κρίσταλ Πάλας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Κρίσταλ Πάλας για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 8.
Με… προίκα το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα που έγινε στην Κρακοβία, η Σαχτάρ Ντόνετσκ δεν είχε πρόβλημα να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Conference League
LIVE: ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ράγιο Βαγιεκάνο για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από ΑΝΤ1 και COSMOTE SPORT 2.