«Θέλω να επιστρέψω στους πάγκους» λέει ο Ιβιτσα Οσιμ
Tην επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους, μετά την μεγάλη περιπέτεια υγείας που είχε, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ιβιτσα Οσιμ. Ο 67χρονος, ο οποίος χαίρει άκρας υγείας, τόνισε: «Σίγουρα θέλω να επιστρέψω. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Βέβαια, δεν θέλω να πεθάνω στον πάγκο, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι σε θέση να δουλέψω ξανά».
Ο 67χρονος, ο οποίος χαίρει άκρας υγείας, είπε: «Σίγουρα θέλω να επιστρέψω. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Βέβαια, δεν θέλω να πεθάνω στον πάγκο, αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα είμαι σε θέση να δουλέψω ξανά», τόνισε χαρακτηριστικά σε Ιάπωνες δημοσιογράφους.
Ο Βόσνιος -πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού- είχε νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο του Τόκιο, λόγω εμφράγματος που υπέστη τον περασμένο Νοέμβριο, όντας προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας.
Το πρόβλημα αυτό ανάγκασε την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιαπωνίας, να τον αντικαταστήσει με τον Τακέσι Οκάντα και πλέον ο Οσιμ προσφέρει τις υπηρεσίες και γνώσεις του από το πόστο του τεχνικού σύμβουλου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.