Ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια στην ΑΕΚ ο Αλεξόπουλος
Ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα αλλά και οφειλή απέναντι στην ΑΕΚ, τον κόσμο και όσους του στάθηκαν, χαρακτήρισε πουσιαστικά την ανανέωση του συμβολαίου του με την «Ένωση» ο Γιώργος Αλεξόπουλος για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός απουσίαζε από τα γήπεδα για περίπου δύο χρόνια λόγο τραυματισμού.
Στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Αλεξόπουλο προχώρησε η ΑΕΚ. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε γι άλλα δύο χρόνια και λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
«H επιστροφή μου στα γήπεδα μετά από δύο χρόνια απουσίας, θα γίνει και πάλι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Μια επιστροφή που την οφείλω στην ομάδα, στον κόσμο και σε όσους ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας αλλά και στον προπονητή της ομάδας μας κ. Γιώργο Δώνη, που μου έδωσαν ξανά τη δυνατότητα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, διεκδικώντας μαζί με τους συμπαίκτες μου τίτλους στην Ελλάδα και μεγάλες διακρίσεις στην Ευρώπη.
Για μένα μοιάζει σαν ένα καινούργιο ξεκίνημα και ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι στα γήπεδα, για να βοηθήσω και εγώ για την επίτευξη των στόχων μας που θα κάνουν τον κόσμο της ομάδας μας υπερήφανο» τόνισε ο έμπειρος παίκτης.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση