Μείωση 36% στα κέρδη πρώτου τριμήνου της Time Warner
Ο μεγαλύτερος όμιλος ΜΜΕ στον κόσμο, Time Warner, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τα κέρδη πρώτου τριμήνου υποχώρησαν κατά 36% λόγω κυρίως της America On Line, ενώ προχωρά στην απόσχιση της -κερδοφόρας- μονάδας καλωδιακών συστημάτων.
Ο μεγαλύτερος όμιλος ΜΜΕ στον κόσμο, Time Warner, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τα κέρδη πρώτου τριμήνου υποχώρησαν κατά 36% στα 771 εκατ. ευρώ.
Η μείωση αυτή αποδίδεται στην κάμψη της κερδοφορίας στη διαδικτυακή μονάδα της εταιρείας, την AOL.
Εξαιρουμένων ορισμένων έκτακτων αποτελεσμάτων, τα κέρδη διαμορφώθηκαν σε 22 σεντς ανά μετοχή, χαμηλότερα από τα 23 σεντς που προέβλεπαν οι αναλυτές, σύμφωνα με το Bloomberg.
Οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 2,1% στα 11,4 δισ. δολάρια.
Τα κέρδη της AOL σημείωσαν πτώση, ενώ αυτά στις μονάδες καλωδιακών συστημάτων, εκδόσεων και τηλεοπτικών δικτύων αυξήθηκαν.
Σημειώνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος Τζέφρι Μπιουκς δέχεται πιέσεις προκειμένου να πουλήσει την AOL και τη μονάδα Time Warner Cable και να επικεντρωθεί στις ψυχαγωγικές επιχειρήσεις της εταιρείας.
Η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε σήμερα την απόσχιση της μονάδας καλωδιακών συστημάτων (Time Warner Cable).
Οι μετοχές της Time Warner υποχωροών κατά 34% από το υψηλό του 2007 και διαπραγματεύονται λίγο πάνω από τα 15 δολάρια.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας