Πολιορκία στην Τούμπα από εξαγριωμένους οπαδούς μετά την «τεσσάρα»
Περισσότεροι από 2.000 εξαγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ περικύκλωσαν το βράδυ της Κυριακής τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, αποδοκιμάζοντας με συνθήματα και ύβρεις τους παίκτες της ομάδας τους για την «τεσσάρα» από την ΑΕΚ. Υπό αυτό το κλίμα ο Γεωργιάδης «κρέμασε τα παπούτσια του». - Ζαγοράκης: «Εάν δεν πείσω, αποχωρώ...» - Πρίμ 200.000 ευρώ έταξε ο Νικολαΐδης
Περισσότεροι από 2.000 εξαγριωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ περικύκλωσαν το βράδυ της Κυριακής τα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, αποδοκιμάζοντας με συνθήματα και ύβρεις τους παίκτες της ομάδας τους για την «τεσσάρα» από την ΑΕΚ.
Τους συγκεντρωμένους οπαδούς απομάκρυνε μετά από περίπου 45 λεπτά ισχυρή αστυνομική δύναμη, κάνοντας χρήση και δακρυγόνων.
Μεταξύ άλλων, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζητούσαν από τον Φερνάντο Σάντος να παραιτηθεί ή καλούσαν τη διοίκηση να τον απολύσει. Ο Πορτογάλος τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας και τη συντριβή από την ΑΕΚ, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής περιόδου.
Με αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα «κρέμασε τα παπούτσια» του μετά από πλούσια και γόνιμη καριέρα ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής, όταν αντικαταστάθηκε στο 50ο λεπτό, αποθεώθηκε από τους 12.000 θεατές, ενώ ένα πανό από την αρχή του αγώνα τον ευχαριστούσε για όσα πρόσφερε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όλα αυτά τα χρόνια.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Επέστρεψε στις νίκες η Μίλαν, μετά από δυο αγωνιστικές. Πάντως, δεν ήταν καλή απέναντι στην ουραγό Βερόνα που την απείλησε και με ισοφάριση αλλά η νίκη είναι σημαντική. Το γκολ ο Ραμπιό στο 41’.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ που πέτυχε χατ-τρικ, η Νότιγχαμ Φόρεστ νίκησε 3-1 τη Μπέρνλι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Έφτασε τις 5 αγωνιστικές αήττητη η ομάδα του Βίτορ Περέιρα.
Με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να σκοράρει στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Έβερτον στο πρώτο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο νέο γήπεδο των «ζαχαρωτών».
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.