Υπογράφει μέχρι το 2013 ο Νάτσο Γκαρσία, καμία ανησυχία για Κόκε
Πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Αρης είναι να κλείσουν τουλάχιστον δύο σημαντικά κεφάλαια πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τις υποθέσεις των Νάτσο Γκαρσία και Ρονάλντο Γκιάρο, με τον πρώτο να υπογράφει την Τετάρτη την ανανέωση του συμβολαίου του. Στη διάθεση του Μπάγεβιτς ο Κόκε, που ίσως όμως να μην αγωνισθεί στη Λεωφόρο.
Πρόθεση της διοίκησης της ΠΑΕ Αρης είναι να κλείσουν τουλάχιστον δύο σημαντικά κεφάλαια πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τις υποθέσεις των Νάτσο Γκαρσία και Ρονάλντο Γκιάρο, με τους οποίους βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την επέκταση των συμβολαίων τους.
Το πρωί της Τρίτης παίχτηκε το προτελευταίο επεισόδιο της επέκτασης του συμβολαίου του Νάτσο Γκαρσία. Σε αυτό ελπίζουν τουλάχιστον οι άνθρωποι του Αρη, ενώ η ίδια αίσθηση έχει δημιουργηθεί, λαμβάνοντας υπ όψη τη δεδομένη προφορική συμφωνία. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, με τον εκπρόσωπο του Βολιβιανού, Πάολο Κόντι, πιστοποιήθηκε η θετική άποψη που έχουν οι δύο πλευρές για να συνεχίζουν τη συνεργασίας. Για την Τετάρτη, μάλιστα, προγραμματίστηκε συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, ούτως ώστε να υπογράψει ο αθλητής συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013!
Πέραν των αυξημένων οικονομικών αποδοχών, το συμβόλαιο θα περιλαμβάνει και τον όρο που θα δίνει το δικαίωμα στον Γκαρσία να μεταγραφεί στο εξωτερικό (έναντι ασφαλώς άκρως ικανοποιητικής αποζημίωσης για τον Αρη), εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση. Οι «κίτρινοι» άλλωστε ξεκαθάρισαν στον Γκαρσία ότι δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο σε οποιαδήποτε προοπτική μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού. Θα πράξουν, όμως, διαφορετικά αν πρόκειται για ελληνική ομάδα.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει και η υπόθεση του Ρονάλντο Γκιάρο. Ο Βραζιλιάνος είναι θετικός στη προοπτική υπογραφής νέου μονοετούς συμβολαίου, ενώ δεν έχει εντοπιστεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν κι άλλες ελληνικές ομάδες, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αρη, δεν αποτελεί εμπόδιο, αφού υπολογίζουν περισσότερο τον λόγο του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.
Κατά τα άλλα, ο Σέρχιο Κόκε υποβλήθηκε σε εξετάσεις, έπειτα από το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή, όπου επιβεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό. Ο Ισπανός επιθετικός θα τεθεί μάλιστα στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα, αφού ο «Ντούσκο» σκέφτεται να τον ξεκουράσει.
Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε 2-0, όμως η Ατλέτικο μείωσε (2-1) και άντεξε στην πίεση των Καταλανών που έμειναν με δέκα παίκτες στο 79’ λόγω αποβολής του Ερικ Γκαρθία. Ηρωας ο γκολκίπερ Μούσο!