Η εθνική Νέων νίκησε 1-0 την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Μαχλέλης στο 30. Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας.
Η εθνική Νέων νίκησε 1-0 την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Μαχλέλης στο 30.
Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέξης Αλεξίου, τόνισε:
«Η προετοιμασία ενόψει των επίσημων αγώνων του Μαΐου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εξελίσσεται ομαλά. Δώσαμε ένα δυνατό αγώνα απέναντι με μια πολύ καλή ομάδα, έχοντας στη σύνθεσή μας πολλά παιδιά από την Εθνική Παίδων. Εμεινα ευχαριστημένος από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν».
Η εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 11:30 στον Αγιο Κοσμά την εθνική Προελπίδων.
Ήττα των παίδων
Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η εθνική Παίδων ηττήθηκε 3-1 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Σερβίας. Το τέρμα της ελληνικής ομάδας σημείωσε ο Γκαβασιάδης στο 45.
«Είναι μια νέα ομάδα, η οποία χρειάζεται δουλειά για να αποκτήσει ομοιογένεια. Τα παιδιά διαθέτουν ταλέντο και ελπίζουμε ότι θα το δείξουν στους αγωνιστικούς χώρους, όπως έκανε η προηγούμενη φουρνιά. Τα δυνατά φιλικά θα μας βοηθήσουν να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Σεμερτζίδης.
Η σύνθεση της Εθνικής Παίδων: Ζήνωνος (41 Τιγγιρίδης), Πλάτζος (41 Τρίψας), Κομβολίδης, Λαγός, Ποτουρίδης, Σταμόγιαννος (41 Μαυροβασίλης), Κοτσαρίδης, Μακαρονάς (41 Μαρίνου), Τσαμουρλίδης (41 Λιάκος), Καρέλης (41 Χαριτίδης), Βέλλιος (41 Γκαβασιάδης).
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.