Γλίτωσε την ήττα η Ρεάλ, φωνάζει η Μαγιόρκα, «διπλό» της Ουέλβα
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει έναν βαθμό από τη Μαγιόρκα εκτός έδρας, αλλά θα μπορούσε πολύ άνετα να μην έχει πάρει ούτε αυτόν! Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με την ομάδα του Αγγελου Μπασινά να διαμαρτύρεται έντονα. Η Ουέλβα πήρε σπουδαία με 1-0 επί της Οσασούνα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει έναν βαθμό από τη Μαγιόρκα εκτός έδρας, αλλά θα μπορούσε πολύ άνετα να μην έχει πάρει ούτε αυτόν! Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με την ομάδα του Αγγελου Μπασινά να διαμαρτύρεται έντονα για ένα λανθασμένα ακυρωθέν γκολ του Φερνάντο Ναβάρο και για πιθανή περίπτωση πέναλτι σε χέρι του Φάμπιο Καναβάρο.
Η «βασίλισσα», που αγωνιζόταν από το 65 με 10 παίκτες, αύξησε τη διαφορά της από τους διώκτες της στους 7 βαθμούς, έχοντας, όμως, έναν αγώνα περισσότερο.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ουέλβα πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία, 1-0 την Οσασούνα στην Παμπλόνα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Ολιμπίκ Λυών βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα από τα σοβαρότερα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς απειλείται ακόμη και με αποβολή από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας πιθανής παραβίασης των κανονισμών οικονομικής βιωσιμότητας της UEFA.