Αποχαιρέτησε το Challenge Cup γυναικών ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Challenge Cup γυναικών, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Δρέσδη, και πάλι με 3-1, στον αγώνα που διεξήχθη στην ομώνυμη γερμανική πόλη για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός, έχοντας επικρατήσει της Μπακού στο κλειστό του Ρέντη, χρειάζεται τη νίκη και στο Αζερμπαϊτζάν (17:00).
Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Challenge Cup γυναικών, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Δρέσδη, και πάλι με 3-1, στον αγώνα που διεξήχθη στην ομώνυμη γερμανική πόλη για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.
Οι «πράσινες» πάλεψαν, διεκδίκησαν το πρώτο και πήραν το τρίτο σετ, αλλά τελικά υπέκυψαν σε μια ανώτερη ομάδα.
Τα σετ: 25-23, 25-18, 24-26, 25-21.
Την Πέμπτηο Ολυμπιακός, έχοντας επικρατήσει της Μπακού στο κλειστό του Ρέντη, χρειάζεται τη νίκη και στο Αζερμπαϊτζάν (17:00) αλλιώς σε περίπτωση ήττας, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση στο «χρυσό σετ».
LIVE: Νάπολι – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νάπολι – Μπολόνια για την 36η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Ούτε εκθέσεις στέλνονται στις ομοσπονδίες τους ούτε η UEFA ενημερώνεται για τα κραυγαλέα λάθη τους. Γιατί ο Λανουά κατάλαβε ότι δεν είχε αξία να ορίζει τον εαυτό του ως παρατηρητή τους