Υπήρχαν καλύτερες αλλά και χειρότερες ομάδες, δήλωσε ο Καραγκούνης
Την δυναμική της Ρέιντζερς τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, τόνισε ο Γιώργος καραγκόνης, που σχολιάζοντας την κλήρωση των «32» τπου Κυπέλλου UEFA σχολίασε: «Υπήρχαν καλύτερες αλλά και χειρότερες ομάδες». «Στις λεπτομέρειες θα κριθούν όλα» υποστήριξε ο Αργύρης Μήτσου.
Στην προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού στη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA, τη Ρέιντζερς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης…
«Υπήρχαν καλύτερες αλλά και χειρότερες ομάδες. Οι Ρέϊντζερς λίγο έλειψε να προκριθούν στους 16 τουChampions League.Μη ξεχνάμε ότι ήθελαν δύο αποτελέσματα στο τελευταίο ματς με τη Λιόν για να τερματίσουν δεύτεροι στον όμιλό τους. Παίζουν πάντα, στο γήπεδό τους, μπροστά σε γεμάτες εξέδρες και είναι επικίνδυνοι εκτός έδρας».
Ο μέσος του Παναθηναϊκού απέφυγε να κάνει συγκρίσεις μεταξύ των αγώνων που είχαν δώσει πριν από τέσσερα χρόνια με τη Ρέιντζερς και με αυτούς που θα δώσει τον προσεχή Φεβρουάριο.
«Αλλες ομάδες εκείνες, άλλες ομάδες οι τωρινές. Δεν παίζουν κανένα ρόλο τα παιχνίδια που έγινε τότε, ούτε το γεγονός ότι η ρεβάνς θα γίνει στην έδρα μας. Μεσολαβεί μεγάλο διάστημα μέχρι τους αγώνες του επόμενου γύρου κι εμείς πρέπει ν΄ αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα».
Ο Καραγκούνης αναφέρθηκε και στο Κυριακάτικο ματς με τον ΟΦΗ: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, απέναντι σε μια ομάδα που «έκοψε» τέσσερις βαθμούς από τον Παναθηναϊκό την περασμένη περίοδο και η οποία τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί σημαντικά».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρης Μήτσου που παραβρέθηκε στην κλήρωση, είπε: «Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όπως αποδείχθηκε και το χθεσινό βράδυ ήταν διδακτικό. Πιστεύω να ξαναεπαναληφθεί η παλιότερη επιτυχία και φέτος».
Δύσκολος ο Παναθηναϊκός
Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Ουόλτερ Σμιθ. Ο προπονητής των Ρέιντζερς δήλωσε ότι περιμένει δύο δύσκολες αναμετρήσεις, ειδικά αυτή στην έδρα των «πρασίνων», λόγω της εχθρικής, όπως την χαρακτήρισε, ατμόσφαιρας.
«Είναι δύσκολη κλήρωση, δεδομένου ότι πάντα είναι δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας απέναντι σε ελληνικές ομάδες. Πάντα υπάρχει εχθρική ατμόσφαιρα σε αυτές τις αναμετρήσεις. Ηδη το διαπιστώσαμε αυτό όταν ήρθαν να παίξουν με την Αμπερντίν. Συνεπώς είναι μια αρκετά δύσκολη κλήρωση» εξήγησε ο Σμιθ.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση