Καμία συμφωνία με οποιαδήποτε ομάδα τονίζει ο Λεβαδειακός για τη μεταγραφή του Σίσιτς
Μπορεί να απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Μίρνες Σίσιτς, από τον Λεβαδειακό, ωστόσο, με ανακοίνωσή της η ομάδα, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά, τονίζει ότι είναι ανοιχτή σε ενδεχόμενη πώλησή του σε πιθανή συμφέρουσα πρόταση.
Μπορεί να απομένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του Σλοβένου μέσου, Μίρνες Σίσιτς, από τον Λεβαδειακό, ωστόσο, με ανακοίνωσή της η ομάδα, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Παρόλα αυτά, τονίζει ότι είναι ανοιχτή σε ενδεχόμενη πώλησή του σε πιθανή συμφέρουσα πρόταση.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:
«Από το καλοκαίρι, διάφορες ομάδες του εξωτερικού είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού Mirnes Sisic. Η ΠΑΕ έκρινε ότι οι προτάσεις δεν ήταν συμφέρουσες για τον σύλλογο και δεν προέβη στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.
Το τελευταίο διάστημα, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση, άρα και συμφωνία με κανέναν από τους ενδιαφερόμενους.
Εάν υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση που θα είναι συμφέρουσα τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ποδοσφαιριστή, η ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν θα σταθεί εμπόδιο στη μεταγραφή του».
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση