Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
weather-icon 18o
Προπονήθηκαν κανονικά Λυμπερόπουλος και Ριβάλντο

Προπονήθηκαν κανονικά Λυμπερόπουλος και Ριβάλντο

Σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή (30/11), καθώς και ο Ριβάλντο που ταλαιπωρείται ακόμα από κρύωμα. Και οι δύο θα είναι στη διάθεση του Λορένσο Σερα Φερέρ, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αρη.

89

Σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά την Παρασκευή (30/11), καθώς και ο Ριβάλντο που ταλαιπωρείται ακόμα από κρύωμα. Και οι δύο θα είναι στη διάθεση του Λορένσο Σερα Φερέρ, για τον αγώνα της Κυριακής (2/12) με τον Αρη.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (1/12) και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους. Η αποστολή της ΑΕΚ θα πετάξει για Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (1/12).

Ο ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, αφού σε αγώνα πρωταθλήματος επιστρέφει και ο Τραϊανός Δέλλας. Ο Φερέρ θα κάνει αλλαγές στην 11άδα και αναμένονται οι αποφάσεις του.

Ο τερματοφύλακας της Ενωσης, Μαρσέλο Μορέτο, έκανε δηλώσεις στον SuperΣΠΟΡ FM για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αρη, αλλά και για την παρουσία της ΑΕΚ στον όμιλο του Κυπέλλου UEFA.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αλλά, για να πάρουμε το πρωτάθλημα, που θέλουμε όλοι μας, θα πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο. Να έχουμε τη νοοτροπία του νικητή.

Αυτό πρέπει να έχουμε και την Κυριακή (2/12), καθώς στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί και η παραμονή στην κορυφή» σχολίασε ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ για τον αγώνα της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη και συμπλήρωσε για την αναμέτρηση της Πέμπτης (29/11) με την Φιορεντίνα και τους εναπομείναντες αγώνες της Ενωσης στον όμιλο του UEFA:

«Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε και παρόλο που παίξαμε καλά, δεν τα καταφέραμε. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το γκολ, καθώς θα μπορούσα να το αποφύγω. Είναι θετικό, πάντως, το γεγονός ότι αντιδράσαμε άμεσα και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι βοήθησα την ομάδα χθες με την απόδοση μου, παρά το λάθος στο γκολ. Εχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης και εγώ πιστεύω ότι θα προκριθούμε, αν και το ματς με τη Μλάντα Μπόλεσλαβ στην Τσεχία θα είναι δύσκολο. Μετά έρχεται αυτό με τη Βιγιαρεάλ εντός έδρας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 13 Απριλίου 2026
Cookies