«Σώθηκε» ο Ρόσι και η Λάτσιο παίζει το τελευταίο της χαρτί στη Ρώμη
Ο Ντέλιο Ρόσι όπως φυσικά η Λάτσιο έπαιζε το τελευταίο της χαρτί με τη Βέρντερ και η νίκη με 2-1 δείχνει ότι το... κέρδισε. Έτσι στις 28 Νοεμβρίου κόντρα στον Ολυμπιακό, θα διεξαχθεί ουσιαστικά ο τελικός της πρόκρισης από τον συγκεκριμένο όμιλο του Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός αυτό που θα ζητήσει είναι υπερηφάνεια εκ νέου...
Ο Τομάσο Ρόκι μετέτρεψε σε… προσωπική υπόθεση τον αγώνα Λάτσιο-Βέρντερ Βρέμης 2-1 για την 4η ημέρα του Champions League.
Ο Ιταλός επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, η οποία μετά τη νίκη αυτή μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης, από τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των Ιταλών, Ντέλιο Ρόσι, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος: «Η υπερηφάνειά μας ήταν αυτή που μας οδήγησε στη νίκη.
Οι παίκτες μου πάλεψαν πολύ σκληρά και έδειξαν την αξία και τον χαρακτήρα τους κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς, ειδικά για κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πολύ φέτος, αλλά έδειξαν τις δυνατότητές τους. Έδωσαν τα πάντα και έκαναν ένα σπουδαίο ματς. Αν δεν το έκαναν, δεν θα κερδίζαμε τη Βέρντερ, που ίσως είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς.»
Στην άλλη πλευρά, ο προπονητής της Βέρντερ, Τόμας Σάαφ, δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του. «Κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε χώρο στη Λάτσιο να κάνει το παιχνίδι της και δεν ρισκάραμε όσο έπρεπε στην επίθεση. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ δυνατά και δεν μας επέτρεψαν να μπούμε στο παιχνίδι. Τώρα θα πρέπει να νικήσουμε και στα δύο τελευταία μας παιχνίδια με Ρεάλ και Ολυμπιακό για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης.»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου της Μπενφίκα ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα, δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για το ενδιαφέρον της Ρεάλ, προς το πρόσωπό του.
Η Ξανθή Μισιρλή μίλησε στο «In» για τους στόχους του τμήματος στο ποδόσφαιρο γυναικών του Ολυμπιακού και εξέφρασε το πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να αγωνίζεται με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων.