Αύξηση 17% στα κέρδη της Lafarge στο δεύτερο τρίμηνο
Αύξηση 17% στα 572 εκατ. ευρώ σημείωσαν στο δεύτερο τρίμηνο τα κέρδη της μεγαλύτερης, παγκοσμίως, τσιμεντοβιομηχανίας Lafarge, καθώς πωλήθηκαν στοιχεία ενεργητικού, αυξήθηκαν οι τιμές, ενώ ενισχύθηκαν οι πωλήσεις στις αναπτυσσόμενες αγορές.
Αύξηση 17% στα 572 εκατ. ευρώ σημείωσαν στο δεύτερο τρίμηνο του έτους τα κέρδη της μεγαλύτερης, παγκοσμίως, τσιμεντοβιομηχανίας Lafarge, καθώς πωλήθηκαν στοιχεία ενεργητικού, αυξήθηκαν οι τιμές, ενώ ενισχύθηκαν οι πωλήσεις στις αναπτυσσόμενες αγορές.
Συνολικά, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 2% στα 4,69 δισ. ευρώ.
Όπως επισημαίνει το Bloomberg, η Lafarge και τσιμεντοβιομηχανίες, όπως η ελβετική Holcim και μεξικανική Cemex, αυξάνουν την παραγωγή τους προκειμένου να καλύψουν την ισχυρή ζήτηση που έχει προκαλέσει το ράλι της αγοράς ακινήτων και συνεπώς η κατασκευαστική δραστηριότητα σε Ασία, Λατινική Αμερική και ανατολική Ευρώπη.
Υπενθυμίζεται ότι η Lafarge ελέγχει το 79% περίπου της ΑΓΕΤ Ηρακλής.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας