Κυριακή 19 Απριλίου 2026
weather-icon 16o
Θετικός στην προοπτική να παίξει στην Μπενφίκα δηλώνει ο Τσιρίλο

Θετικός στην προοπτική να παίξει στην Μπενφίκα δηλώνει ο Τσιρίλο

Δεν κρύβει την επιθυμία του να μετακινηθεί στην Μπενφίκα ο Μπρούνο Τσιρίλο. Μιλώντας στην Record, ο Ιταλός αμυντικός παραδέχεται ότι θα πήγαινε ευχαρίστως στους «αετούς της Λισαβόνας». Αποζημίωση ύψους ενός εκατ. ευρώ δικαιούται η ΑΕΚ σε περίπτωση μετακίνησης του παίκτη σε άλλη ελληνική ομάδα, σύμφωνα με ρήτρα στο «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Ο γκολκίπερ της Πάκος Φερέιρα, Πεσάνια, στο στόχαστρο της «Ένωσης».

89

Ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν κρύβει την επιθυμία του να μετακινηθεί στην Μπενφίκα. Με νέες του δηλώσεις στην πορτογαλική εφημερίδα Record, ο Ιταλός αμυντικός παραδέχεται ότι θα πήγαινε με μεγάλη ευχαρίστηση στους «αετούς της Λισαβόνας», ώστε να συνεργαστεί ξανά με τον Φερνάντο Σάντος.

«Ο ατζέντης μου εργάζεται πάνω στο ζήτημα» είπε. «Θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να παίξω στην Μπενφίκα». Η πλευρά του Τσιρίλο πρόκειται να έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΑΕΚ στις 8 Μαΐου, όταν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το μέλλον του Ιταλού. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, παρότι η «Ένωση» διατηρεί οψιόν να του ανανεώσει το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Την ίδια στιγμή, ο Φερνάντο Σάντος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Τσιρίλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ΑΕΚ την περίοδο 2005-06. Αλλωστε, η πορτογαλική ομάδα είχε κάνει κινήσεις να τον αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ, ο τερματοφύλακας της Πάκος Φερέιρα, Πεσάνια, φαίνεται να μπαίνει για τα καλά στο στόχαστρο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους καλύτερους σε απόδοση πορτιέρο του φετινού πορτογαλικού πρωταθλήματος και οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν τουλάχιστον για έναν γκολκίπερ, αφού είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι ένας (ή και οι δύο) εκ των Στέφανο Σορεντίνο και Διονύση Χιώτη.

Πάντως, ο πρόεδρος της Πάκος Φερέιρα, Φερνάντο Σεκέιρα, δηλώνει στον Τύπο της χώρας ότι προς το παρόν δεν υπάρχει πρόταση από άλλο σύλλογο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Απριλίου 2026
Cookies