Μεγάλα κέρδη στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη
Μεγάλα κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται πάνω από τις 4.470 μονάδες, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις μετοχές του τραπεζικού κλάδου.
27
Μεγάλα κέρδη σημειώνει το Χρηματιστήριο την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές στρέφονται σε όλο σχεδόν το φάσμα της αγοράς και κυρίως στις μετοχές του τραπεζικού κλάδου.
Ο γενικός δείκτης ενισχύεται κατά 1,59% στις 4.472,41 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 16,2 εκατ. ευρώ.
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης ο τραπεζικός κλάδος. Ξεχωρίζουν Εθνική (+2,19% στα 38,32 ευρώ), Eurobank (+2,15% στα 28,56 ευρώ), Κύπρου (+3,23% στα 10,88 ευρώ) και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (+1,77% στα 18,40 ευρώ).
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης είναι ακόμα τα ΚΑΕ (+0,53% στα 15,18 ευρώ) και η Folli-Follie (+3,08% στα 26,80 ευρώ) που θα ανακοινώσουν τα κέρδη του 2006.
Η Τράπεζα Αττικής υποχωρεί κατά 2,13% στα 4,60 ευρώ (χθες σημείωσε απώλειες 5%) μετά τις δηλώσεις του Τρ.Κολλιντζά για τον κίνδυνο «λουκέτου» στην τράπεζα αν δεν μεταφερθεί το δευτερεύον επικουρικό ταμείου των εργαζομένων στο ΕΤΑΤ.
Ο FTSE/ASE 20 ενισχύεται κατά 1,29%, ο FTSE/ASE Mid 40 σημειώνει άνοδο 1,61% και ο FTSE/ASE Small Cap 80 σημειώνει κέρδη 1,89%.
Από τις μετοχές που διακινούνται, 167 ενισχύονται, 12 υποχωρούν και 201 είναι αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)
- Φεύγει ή δε φεύγει; Ο Στέφανο Γκαμπάνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Dolce & Gabbana
- Ποια επιδόματα ανεβάζει ο νέος κατώτατος μισθός
- Κατάρρευση του αφηγήματος για UEFA και Λανουά και η διαρροή ορισμών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442