Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Ξεκούρασε τέσσερις βασικούς ο Φερέρ εν όψει Κέρκυρας

Ξεκούρασε τέσσερις βασικούς ο Φερέρ εν όψει Κέρκυρας

Ξεκίνησε την Τετάρτη, μετά το ρεπό της Τρίτης, η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα στις 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ επέλεξε να ξεκουράσει τους Δέλλα, Ζήκο, Έμερσον και Τζιωρτζιόπουλο, έτσι ώστε να είναι πιο «φρέσκοι» την Κυριακή.

71

Ξεκίνησε την Τετάρτη, μετά το ρεπό της Τρίτης, η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα στις 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ επέλεξε να ξεκουράσει τους καταπονημένους Δέλλα, Ζήκο, Έμερσον και Τζιωρτζιόπουλο, οι οποίοι δεν ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, έτσι ώστε να είναι πιο «φρέσκοι» την Κυριακή.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Μαντούκα ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του, ενώ οι Καφές και Ζούλιο Σέζαρ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Γεωργέας, Λαγός και Χετεμάι έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη στις 10 το πρωί στο αθλητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Απριλίου 2026
Cookies