Με τον Ριβάλντο στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Καλαμαριά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, ώστε να κάνουν άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιστρέφουν στην 11άδα οι Ντομί και Τζόρτζεβιτς
Με τον Ριβάλντο στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Καλαμαριά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, ώστε να κάνουν άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο «Ρίμπο» ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή. Έτσι, τέθηκε στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το παιχνίδι με την Καλαμαριά και θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με δύο αλλαγές στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ντομί θα πάρει τη θέση του Πάντου στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ζεβλάκοφ θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση, αυτή του δεξιού μπακ, ενώ ο Τζόρτζεβιτς θα επιστρέψει στην 11άδα αντί του Μάριτς.
Οι υπόλοιποι που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι οι Νικοπολίδης (τερματοφύλακας), Ζούλιο Σέζαρ, Ανατολάκης (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Στολτίδης (αμυντικό χαφ), Τοροσίδης (δεξί χαφ), Καστίγιο και Οκκάς (επιθετικό δίδυμο).
Απόντες θα είναι οι Κωνσταντίνου (θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο), Γεωργάτος (θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο), Πατσατζόγλου (ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης), Μπαμπανγκίντα (ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.