Αδιαφάνεια και σύγχυση καταγγέλλουν υποψήφιοι στον πρόσφατο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ
Ασάφειες στη διατύπωση των ερωτημάτων, λάθη, διευκρινίσεις που δεν έγιναν ποτέ, έλλειψη χρόνου για τις απαντήσεις και ερωτήματα που θύμιζαν τηλεπαιχνίδι είναι μερικά από όσα καταγγέλλουν δεκάδες εκπαιδευτικοί που πήραν μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Ασάφειες στη διατύπωση των ερωτημάτων, λάθη, διευκρινίσεις που δεν έγιναν ποτέ, έλλειψη χρόνου για τις απαντήσεις και ερωτήματα που θύμιζαν τηλεπαιχνίδι είναι μερικά από όσα καταγγέλλουν δεκάδες εκπαιδευτικοί που πήραν μέρος στον πρόσφατο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ των Νέων της Δευτέρας, οι υποψήφιοι κατήγγειλαν επίσης την ύπαρξη ερωτήσεων κατάλληλες για «παπαγάλους», καθώς και θέματα στα οποία θα μπορούσαν να δοθούν περισσότερες από μία απαντήσεις.
Αρκετοί εκπαιδευτικοί στάθηκαν ιδιαίτερα στο γεγονός ότι σε πολλά εξεταστικά κέντρα δεν έφτασαν ποτέ διευκρινίσεις για τα θέματα ή ότι οι όποιες διορθώσεις ή διευκρινίσεις δεν πήγαν σε όλα τα κέντρα.
Υποψήφια από την Πάτρα δηλώνει στην εφημερίδα ότι η διόρθωση σε θέμα Λογιστικής πήγε μόνο στο ένα από τα δύο εξεταστικά κέντρα της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα εκδοθούν τον Iούνιο.
Oι διοριστέοι εκπαιδευτικοί θα καλύψουν τα κενά για τα σχολικά έτη 2007-2008 και 2008-2009. Aυτό σημαίνει ότι η στελέχωση των προκηρυσσόμενων θέσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Eκπαίδευσης θα γίνει τμηματικά.