Κέρδη 1% καταγράφει το πετρέλαιο την Τρίτη, ξεπερνώντας τα επίπεδα των 53 δολαρίων το βαρέλι, με την ανοδική του πορεία, ωστόσο, να μετριάζεται εξαιτίας των υψηλών αποθεμάτων καυσίμων και τις καλές καιρικές συνθήκες στις ΗΠΑ.
Κέρδη 1% καταγράφει το πετρέλαιο την Τρίτη, ξεπερνώντας τα επίπεδα των 53 δολαρίων το βαρέλι, με την ανοδική του πορεία, ωστόσο, να μετριάζεται εξαιτίας των υψηλών αποθεμάτων καυσίμων στις ΗΠΑ.
Το αμερικανικό αργό κέρδιζε 58 σεντς στα 53,18 δολάρια, μετά τις απώλειες 82 σεντς την Δευτέρα.
Το πετρέλαιο τύπου Μπρεντ ενισχυόταν κατά 58 σεντς στα 53,28 δολάρια.
Η αλλαγή στις επιλογές των επενδυτών και ο ήπιος χειμώνας στις ΗΠΑ έχουν οδηγήσει σε απώλειες 14% στην τιμή του πετρελαίου από την αρχή του 2007.
Το πετρέλαιο βρίσκεται 33% χαμηλότερα από το επίπεδο ρεκόρ των 78,40 δολαρίων που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2006.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.