Πτωτικές τάσεις επικράτησαν τη Δευτέρα στο Χρηματιστήριο, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί κοντά στις 4.200 μονάδες, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις κερδών σε αρκετούς κλάδους και μετοχές όπως αυτές του ΟΤΕ.
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν τη Δευτέρα στο Χρηματιστήριο, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις κερδών σε αρκετούς κλάδους και μετοχές όπως αυτές του ΟΤΕ.
Ο γενικός δείκτης υποχώρησε κατά 0,70% στις 4.211,84 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 248 εκατ. ευρώ.
«Υπάρχουν ρευστοποιήσεις κερδών στον ΟΤΕ μετά την άνοδο της περασμένης εβδομάδας που επηρεάζουν την αγορά πτωτικά» είπε στο Reuters ο Νίκος Γαλούσης, αναλυτής στην Κάππα Χρηματιστηριακή. «Συνεχίζεται και η πτώση στις τράπεζες που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα» προσέθεσε.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, υποχώρησε κατά 0,87%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 0,21%, ενώ ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, παρουσίασε πτώση 0,53%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 90 ενισχύθηκαν, 162 υποχώρησαν και 134 παρέμειναν αμετάβλητες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας