Κατέρρευσαν οι συνομιλίες της κυβέρνησης της Κολομβίας με τους αντάρτες του FARC
Η ειρηνευτική διαδικασία ανάμεσα στην κυβέρνηση της Κολομβίας και την οργάνωση Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας κατέρρευσε την Παρασκευή, όταν ο πρόεδρος της χώρας ακύρωσε τις συνομιλίες με τους αντάρτες μετά την επίθεση στην Μπογκοτά.
Η ειρηνευτική διαδικασία ανάμεσα στην κυβέρνηση της Κολομβίας και την οργάνωση Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) κατέρρευσε την Παρασκευή, όταν ο πρόεδρος της χώρας Αλβαρο Ουρίμπε ακύρωσε τις συνομιλίες με τους αντάρτες μετά την βομβιστική επίθεση στην Μπογκοτά η οποία τραυμάτισε 24 ανθρώπους την Πέμπτη.
Ο Ουρίμπε κατέστησε σαφές ότι οι στρατιωτικές και αστυνομικές επιχειρήσεις εναντίον των ανταρτών θα συνεχισθούν και θα ενταθούν με στόχο, μεταξύ άλλων, την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούν οι αντάρτες.
«Όσο αυτές οι τρομοκρατικές ενέργειες συνεχίζονται, η μόνη οδός που μας απομένει σήμερα είναι η απελευθέρωση των απαχθέντων με στρατιωτικές και αστυνομικές επιχειρήσεις. Δεν θα επιτρέψουμε η καλή μας διάθεση για την ανθρωπιστική ανταλλαγή [ομήρων με κρατούμενους αντάρτες] να γίνει το όχημα μιας φάρσας από πλευράς των FARC» είπε.
Η Γιολάντα Πουλέσιο -μητέρα της Ίνγκριντ Μπετανκούρ, η οποία κρατείται από τους αντάρτες επί χρόνια- καταδίκασε την ακύρωση των συνομιλιών και δήλωσε ότι ο Ουρίμπε «δεν έχει καμμία συμπόνοια για τις οικογένειες των ομήρων που καταδίκασε σε θάνατο».
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.