Έκκληση Παπαγεωργόπουλου στους Θεσσαλονικείς να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες
Γεύμα σε προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης παρέθεσε ο Β.Παπαγεωργόπουλος με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προεκλογικής εκστρατείας για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη. Κάλεσε όλους τους Θεσσαλονικείς να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες.
Γεύμα σε προσωπικότητες της Θεσσαλονίκης από τον χώρο των γραμμάτων και του πολιτισμού παρέθεσε την Παρασκευή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της προεκλογικής εκστρατείας για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη, στον οποίο θα αναμετρηθεί με την Χρύσα Αράπογλου.
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος απηύθυνε έκκληση σε όλους τους Θεσσαλονικείς να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή, διότι -όπως είπε- η αποχή είναι εχθρός της δημοκρατίας και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος από το ποσοστό 28% αποχής, που καταγράφηκε στην πρώτη ψηφοφορία στον δήμο Θεσσαλονίκης.
Σε ερώτηση αν φοβάται κάτι απάντησε αρνητικά και σχολίασε: «Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου».
Όσον αφορά στην κατασκευή της υποθαλάσσιας οδικής αρτηρίας, ο κ. Παπαγεωργόπουλος είπε πως δεν έχει αλλάξει θέση και απλώς υλοποιεί το προεκλογικό του πρόγραμμα, το οποίο προβλέπει δημοψηφίσματα σε θέματα που διαπιστώνεται ότι υπάρχει διχασμός των πολιτών.
Ερωτηθείς για την στάση του Γιώργου Καρατζαφέρη στον δεύτερο γύρο, ο κ. Παπαγεωργόπουλος απάντησε: «Μου είπε ότι θα ψηφίσει συναισθηματικά».
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,