Βομβιστική επίθεση σε επαρχία της Τουρκίας με 17 τραυματίες
Έκρηξη βόμβας σε φορτηγό στην τουρκική επαρχία Ιγκντίρ, κοντά στα σύνορα με την Αρμενία, την ώρα που εκείνο περνούσε μπροστά από αστυνομικό ξενώνα. Σοβαρή η κατάσταση δύο εκ των τραυματιών, υποψίες για νέο χτύπημα Κούρδων ανταρτών.
Δεκαεπτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο εξ αυτών σοβαρά, σε βομβιστική επίθεση στην επαρχία Ιγκντίρ της Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με την Αρμενία, ανακοίνωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.
Η βόμβα έίχε τοποθετηθεί σε φορτηγό και εξερράγη, την ώρα που εκείνο περνούσε μπροστά από αστυνομικό ξενώνα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Γιουσούφ Τσαλκαβούρ, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει προς το παρόν την ευθύνη για την επίθεση αυτή.
Λίγες ώρες νωρίτερα, η έκρηξη μιας νάρκης είχε προκαλέσει τον εκτροχιασμό τρένου στην ανατολική Τουρκία. Επρόκειτο για ένα ναυλωμένο συρμό με 15 βαγόνια, χωρίς επιβάτες, που εκτελούσε δρομολόγιο μεταξύ του Τατβάν και του Ελαζίγ, δύο πόλεις της Ανατολίας.
Οι τουρκικές αρχές απέδωσαν την ενέργεια στο ΡΚΚ, που κατηγορείται πως έχει πραγματοποιήσει αντίστοιχες επιθέσεις και στο παρελθόν.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.