Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Σε θετικό έδαφος για έκτη συνεχή συνεδρίαση έκλεισε η Σοφοκλέους

Σε θετικό έδαφος για έκτη συνεχή συνεδρίαση έκλεισε η Σοφοκλέους

Κέρδη κατέγραψε η πλειονότητα των μετοχών στη Σοφοκλέους και ο Γενικός Δείκτης έκλεισε, έστω και οριακά, σε θετικό έδαφος για έκτη στη σειρά συνεδρίαση. O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώθηκε στις 3. 944,06 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,02%.

38

Κέρδη κατέγραψε η πλειονότητα των μετοχών στη Σοφοκλέους και ο Γενικός Δείκτης έκλεισε, έστω και οριακά, σε θετικό έδαφος για έκτη στη σειρά συνεδρίαση. O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώθηκε στις 3. 944,06 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,02%.

Η αγορά κινήθηκε σε υψηλότερα επίπεδα τιμών, με τη συνεισφορά των τίτλων της μεσαίας και της μικρής κεφαλαιοποίησης, ενώ στην υψηλή κεφαλαιοποίηση οι πωλητές είχαν τον πρώτο λόγο. Απο την υψηλή κεφαλαιοποίηση διακρίθηκαν η Intacom, η Αγροτική, η Motor Oil και ο Τιτάν, σημειώνοντας κέρδη πάνω από 1%. Στον αντίποδα, η Τρία Έψιλον υποχώρησε κατα 3,25%, η Εθνική κατά 1,59% και η Εμπορική έκλεισε με απώλειες 1,24%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/Χ.Α 20, έκλεισε στις 2.135,12 μονάδες, με πτώση σε ποσοστό 0,48%, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/Χ.Α Mid 40, διαμορφώθηκε στις 4.263,66 μονάδες με σημαντική άνοδο σε ποσοστό 1,98% , ενώ ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/Χ.Α SmallCap 80, έκλεισε στις 786,22 μονάδες με άνοδο σε ποσοστό 1,55%.

Από τους επιμέρους κλαδικούς δείκτες, τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο εμφάνισαν οι εξής: των Ασφαλειών με 3,24%, της Τεχνολογίας με 2,77% και των Προσωπικών και Οικιακών Προϊόντων με 2,10%. Αντίθετα, απώλειες σημείωσαν οι κλαδικοί δείκτες των Τροφίμων και Ποτών με 2,37%, των Τηλεπικοινωνιών με 0,37% και της Υγείας με 0,36%.

Οι μετοχές που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο είναι οι εξής: Νεώριον +18,90%, Δούρος +12,71% και Μουζάκης +11,94%. Αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι μετοχές των εταιρειών: ΒΙΟΣΩΛ (ΠΟ) -16,67%, Μύλοι Κεπενου -9,73% και Κλωνατέξ (ΠΟ) -8,33%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 197,3 εκατ. ευρώ. Από τις μετοχές που διαπραγματεύθηκαν, 176 κινήθηκαν ανοδικά, 84 πτωτικά, ενώ η τιμή 54 μετοχών παρέμεινε αμετάβλητη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο